Ekm

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi tarafından Ekim ayı için hazırlanan pano kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine 'Mutluluk Nedir?' sorusunu sorduk. Öğrencilerin duyguların farkına varmaları ve Mutluluk duygusunun örneklerini görmeleri amacıyla pano hazırlandı.

Eyl

İlköğretim Haftası 4.sınıf öğretmenlerimizin hazırladığı program ile kutlandı. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023 yılı Eylül dönemi mesleki çalışmaları kapsamında okulumuz psikolojik danışmanı tarafından okulumuz öğretmenlerine Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri Konulu bilgilendirme çalışması yapıldı.

Eyl

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisimiz tarafından 1.sınıf öğrenci velilerimize yönelik 'Okula Uyum' konulu seminer düzenlendi. 1.sınıf öğrencilerinin okula uyumu konusunda okul-öğretmen-veli işbirliğinin önemi üzerinde duruldu. Velilerimize konuyla alakalı bilgilendirici not ve hikaye dağıtıldı. Okul psikolojik danışmanımıza teşekkür ederiz.

Eyl

2022-2023 eğitim öğretim yılı 12 Eylül Pazartesi başlayacak. Anasınıfı ve 1.sınıflar ise 5 Eylül Pazartesi günü okula uyuma başlayacak. Okulumuzda anasınıfı öğrencileri ve 1. Sınıf öğrencilerimiz saat 10.00 da okulumuza uyum için gelebilirler.

Ağu

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet DOĞAN ve İlçe Mebbis Yöneticisi Gökhan KILIÇ okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzun tadilat durumu hakkında bilgi aldı.

Ağu

Okulumuz 10000 okul projesi kapsamında tadilata girdi. Okulumuzun elektrik kabloları, ışıklandırma sistemleri, kameralar, dış cephe boyası, kapılar vs komple tadilata girdi. Yeni Eğitim öğretim yılına yetiştirilmek üzere yoğun bir şekilde hazırlanıyor.

Nis

Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisimiz tarafından hazırlanan veli bülteni aşağıda yer almaktadır.

Şbt

4-B sınıfımız, öğretmenleri Seher ÖZDİN eşliğinde 8 Şubat Güvenli İnternet Günü kapsamında etkinlikler gerçekleştirdi. Günün önemine yönelik konuşmalar gerçekleştirildi.

Şbt

3-B sınıfımız öğretmenleri Nur Nuray eşliğinde kütüphanede okuma saati gerçekleştirdiler.

Ock

Bakanlığımız tarafından hazırlanan Yardımcı Kaynak kitapların dağıtımı yapıldı.

Ock

Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisimiz tarafından pano hazırlandı. Bu ayın konusu 'Sağlıklı Yaşam'

Ock

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık servisince hazırlanan Veli bülteninin bu ayki konusu 'Sağlıklı Yaşam'. Velilerimizin özellikle salgın döneminde dikkat etmesi gereken hususlar üzerinde durulmuştur. Okul Psikolojik Danışmanımız Semiha KAŞAK'a teşekkür ederiz.

Ock

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi tarafından hazırlanan aylık pano güncellendi. Bu ayın konusu 'Akran Zorbalığı'.

Ara

Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisimizce hazurlanan Aralık ayı bülten konusu 'Akran Zorbalığı'