Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ocak Ayı içinde gerçekleştirdiğimiz etkinlikler.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamına gerçekleştirdiğimiz Hikaye Anlatma Yaırşmasında 2. ,3. ve 4. sınıflar arasında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri okul müdürümüz Cavit AYKAN tarafından verildi.

Dereceye Giren Öğrencilerimiz:

M. Utku TORAMAN/ 2-B

A. Zümra AKTAŞ/ 3-C

Z. Asya DEMİR/ 4-C

Ock

Okulumuz Müdür Yardımcısı Nimet ÇAKTI tarafından yürütülen ve 3-C sınıfı öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen ''Collect and Create'' isimli e-Twinning Projemiz kabul edilerek uygulanmaya başlanmıştır. Öğretmenimize ve projede görev alan öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Projemiz, geri dönüşüm malzemelerini kullanarak zeka oyunları yapmayı, aynı zamanda öğrencilerimizin stratejik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir. Projemizde öğrencilerimiz bir yandan el becerilerini geliştirirken, diğer yandan aile içi iletişimi eğlenceli bir şekilde geliştirme fırsatı elde edecektir. Aynı zamanda etkinliklerini paylaşmak için dijital becerileri de kullanarak çeşitli web2 araçlarını kullanacaklardır. Projeye Türkiye'nin farklı illerinden öğretmenlerimiz ile, Romanya, Makedonya ve Ürdün'den toplam 14 öğretmen, öğrencileri ile katılım sağlayacaktır.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ARALIK AYI ETKİNLİKLERİMİZ

Ara

Valiliğimiz himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde düzenlenen Gazze'de yaşamını kaybeden her bir can için fidan dikimi etkinliğinde okul bahçesindeki yeşil alana fidan dikimi gerçekleştirdik.

SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılında gerçekleştirilen resim yarışmasında ilçede derece alan öğrencimiz Ecem Hifa SERT'i ve ona rehberlik eden değerli öğretmenimiz Samet YÜKSEKYILDIZ'ı tebrik ederiz.

Ara

Cumhuriyet Bayramı sınıflarımızın hazırladığı gösterilerle okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı merkezde yapılan törenle okulumuzn da katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında bayram hazırlıkları, velilerimizin desteği ile öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından tamamlandı.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıya katılım gösteren değerli velilerimize ve saygıdeğer öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü etkinlikleri kapsamında Afete Hazırlık Kulübü danışman öğretmenimiz Atiye PESTEL tarafından öğrencilerimize sunum yapıldı.

Ekm

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi tarafından Ekim ayı için hazırlanan pano kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine 'Mutluluk Nedir?' sorusunu sorduk. Öğrencilerin duyguların farkına varmaları ve Mutluluk duygusunun örneklerini görmeleri amacıyla pano hazırlandı.

Ekm

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi Eylül ayı panosu konusu 'Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi Tanıtımı'