Collect and Create e-Twinning Projesi

Okulumuz Müdür Yardımcısı Nimet ÇAKTI tarafından yürütülen ve 3-C sınıfı öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen ''Collect and Create'' isimli e-Twinning Projemiz kabul edilerek uygulanmaya başlanmıştır. Öğretmenimize ve projede görev alan öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Projemiz, geri dönüşüm malzemelerini kullanarak zeka oyunları yapmayı, aynı zamanda öğrencilerimizin stratejik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir. Projemizde öğrencilerimiz bir yandan el becerilerini geliştirirken, diğer yandan aile içi iletişimi eğlenceli bir şekilde geliştirme fırsatı elde edecektir. Aynı zamanda etkinliklerini paylaşmak için dijital becerileri de kullanarak çeşitli web2 araçlarını kullanacaklardır. Projeye Türkiye'nin farklı illerinden öğretmenlerimiz ile, Romanya, Makedonya ve Ürdün'den toplam 14 öğretmen, öğrencileri ile katılım sağlayacaktır.

08-01-202408-01-202408-01-2024

Yayın: 08.01.2024 - Güncelleme: 08.01.2024 16:57 - Görüntülenme: 51